VOICE-OVER

Snelle levering door inspreken in thuisstudio.

Vraag naar de mogelijkheden

Over mijn stem

Bij het vertellen van een verhaal hoort een duidelijke stem. Zakelijk, stoer, vrolijk, energiek, enthousiast of misschien droevig? Met mijn stem kan ik alle kanten op. Wellicht kan ik iets toevoegen aan jouw project.

Beluister mijn laatste stemdemo of scroll naar beneden om recente projecten te bekijken.

Vier beloftes

Weet wat je te wachten staat. Wel zo handig!

Projecten

Promo ‘Mark Ben Ik’

Een duidelijke tekst voor mark zijn YouTube-kanaal. Een jonge enthousiaste tone of voice die het onderwerp van zijn kanaal verduidelijkt en aan moet sporen tot meer abonnees.

Commercial Eyedetail

Deze commercial is online ingezet op de bestaande social kanalen. Zo is het voor (potentiële) klanten duidelijk waar Eyedetail mee kan helpen.

Promo Selfiebottle

De projectgroep Pure & Fair van het Grafisch Lyceum Utrecht was op zoek naar een commercial die hen zou laten opvallen tussen de andere groepen. Hierom is gekozen voor een energieke en vrolijke tone of voice.

ALLE PROJECTEN

Prijzen

Wat kost dat? Dat is natuurlijk één van de belangrijkste vragen. Dat de prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is maakt het lastig om hier een bedrag neer te zetten. Neem via onderstaand formulier contact op en je krijgt vrijblijvend een voorstel op maat. Of app als je meer haast hebt.

Contact

Een demo op maat, benieuwd naar tarieven of een andere vraag? Neem gerust contact op om te kijken wat er mogelijk is.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

SERVICE

ONDERWERP

WAAR KAN IK MEE HELPEN?

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen. *