10 WordPress thema’s voor starters

Dit is de inleiding.

Hier komt de text van dit artikel.

#1 Avada

Ik hoefde niet lang na te denken over welk thema ik op de eerste plek zou zetten. Een thema die je op verschillende manieren in kunt zetten en onwijs veel mogelijkheden heeft. Met 45 demo’s die je zo over kunt nemen en aan kunt passen naar eigen smaak, ingebouwde webshop en easy to use Fusion Builder is dit het ideale thema wat bij ieder bedrijf past. De makkelijke overzichtelijke manier waarmee je de website aan kunt passen, de professionele look en de oneindige mogelijkheden springen er uit. Bekijk hieronder de elementen en de demo’s. De demo’s kun je hier ook werkend bekijken.

Het is dan ook niet voor niets al 6 jaar, met 5 sterren gewaardeerd, het best verkochte WordPress thema van Envato ThemeForest. Maar liefst 450.000 keer ging het over de toonbank. En jawel, ook deze website is gebouwd met Avada. Dus heb je hulp nodig bij de installatie of personalisatie? Hit me up!

Relevante posts

2019-03-22T11:06:53+02:00